Laster…

Noatun

Sjøsikkerhet, konferanse, event og opplevelser. Bestill rom

Velkommen til Noatun

Overnatting

Trenger du overnatting i forbindelse med kurs?  Bo direkte på kursstedet.

Book overnatting

Gode møter ved vannkanten

Konferanser i forbindelse med jobb kan til tider bli tørre og kjedelige. Ikke her! Vårt splitter nye og toppmoderne konferansesenter har rom for alt fra små møter til store konferanser – og vi kan krydre dagen, og kvelden, med opplevelser du skal lete lenge etter å finne maken til. Velkommen til et nytt og spennende konferansested!

Fasiliteter

Kick-off, teambuilding, eller noe å feire?

Vi har huset bryllup og beredskapstroppen, barn har gått knutekurs og ledergrupper lært krisehåndtering. Bedrifter har gått fra konferansebordet til kajakkpadling, andre fra sjøsikkerhetskurs til sjømatkos. Velkommen til opplevelser som ikke går i glemmeboken!

Muligheter

Alle har noe å lære hos oss

Vi tilbyr sommerleirer, sommerskoler og kurs for barn og unge – og det aller beste innen sikkerhetskurs for offshore, skip, rederi og landbasert industri. Har du fritidsbåt kan du ta båtførerprøven, lære seiling, navigasjon eller VhF. Velkommen til Europas ledende kurs- og kompetansesenter innen sjøsikkerhet, redning og beredskap!

Kurs og arrangementer

God mat skaper god stemning

Enten du er på kurs eller konferanse, feirer en av livets store dager, eller kommer vandrende på kyststien: Restaurant Njord byr på lokal mat fra jord og fjord, kortreiste gleder fra Oslofjorden og Vestfolds jorder og skoger. Vi ønsker at mat skal være en sentral del av opplevelsen for alle som besøker RS Noatun. Velkommen til bords!

Les mer

Kontakt oss

Lurer du på noe? Spør oss.