Hopp til innhold

Tilbring natta på RS Noatun

Tilbring hele ditt opphold i inspirerende omgivelser ved sjøkanten på RS Noatun. Bo komfortabelt i moderne rom delikat innredet og høy standard.

Velg romkategori som passer best for ditt opphold. Felles for alle våre rom er 24/7 Continental buffet*, mulighet for direkte innsjekk, gratis parkering og tilgang til fantastiske fellesområder med lobby bar, kafé og bryggeområdet.

Totalt 51 rom fordelt på to bygg, Hans Herman Horns Hus (nytt i 2023) og i selve hovedbygget. Alle gjester nyter umiddelbar tilgang til fantastiske rekreasjonsområder. Oslofjorden er ført inn i en kanal til hjertet av senteret og omslutter hotellet på alle kanter. Kyststien passerer på terskelen til rommet og tar deg gjennom en stille og fredelig løvskog med kun forstyrret av bølgeskvulp.

Standardrom

Maks 4 gjester

Komfortabelt og delikat 18-22 kvm standardrom. Rommene er utstyrt med 180 cm kvalitetssenger fra DUX, samt 2 enkeltsenger på 90cm hver.

Superior

Maks 4 gjester

Stort komfortabelt og moderne rom på 28-34 kvm. Rommene er utstyrt med 180 cm kvalitetssenger fra DUX, samt 2 enkeltsenger på 90 cm hver.

Superior med sjøutsikt

Maks 4 gjester

Komfortable og delikate østvendte dobbeltrom med sjøutsikt mot Oslofjorden fra 28 kvm. Rommene er utstyrt med 180 cm kvalitetssenger fra DUX , samt 2 enkeltsenger på 90 cm hver.

Familie junior suite

Maks 5 gjester

Romslige og delikate familierom på 44kvm. Rommene er utstyrt med 180 cm kvalitetssenger fra DUX, samt 2 enkeltsenger på 90cm hver. Med mulighet for en ekstraseng.

Standardrom, HC tilpasset

Maks 3 gjester

Komfortabelt og delikat 18 kvm standardrom. Rommene er utstyrt med 90 cm kvalitetssenger fra DUX, samt 2 enkeltsenger på 90 cm hver.

Spørsmål?

Laster…