Hopp til innhold

Anmeldelser

Les hva kundene sier om oss

Takk for 100% gjennomført i går 😊. Folk snakker på alle språk rundt meg om hvor bra det var. Det beste jeg har spist på lenge. «What a fantastic place», «The dessert, the meat, the stories». Så gøy å ha valgt dere som leverte til toppkarakter.

GE Healthcare

Stor takk til alle ansatte ved RS Noatun som gjorde alt til fingerspissene for å gi oss den beste service, kvalitet og opplevelse😊 God mat og drikke, flott fartsfylt opplevelse i fjorden avsluttet med et friskt bad og deilig badstu satt sitt naturlige positive preg og ramme for samlingen. Veldig mange fornøyde kolleger som skrøt uhemmet av anlegget og fasilitetene. Mange positive tilbakemeldinger på restauranten også. Imponert over nivået på maten i restauranten. Her har dere fått til noe veldig bra!

Gjensidige

Himmel og hav for en helaften vi fikk dele med våre næringslivskunder fra hele Vestfold i går. 150 DNB ambassadører var invitert til vårt tradisjonsrike sommerrangement, denne gangen i sjøredningstjenestens flotte lokaler «Noatun»- med beliggenhet i sjøkanten like ved Horten. Gjennom gruppeøvelser med sjøsikkerhet som tema  – satte vi samfunnsansvar ut i praksis og gjorde kundene våre enda bedre skikket 4TFuture! Meningsfylte aktiviteter, stemningsfulle lokaler og førsteklasses matopplevelser la de beste rammene for god summing, utveksling av visittkort og nettverksbygging. At fortjenesten etter vårt besøk også går til et godt formål som Redningstjenesten –  gir en god ettersmak.

DNB

Noatun som møtested er virkelig helt supert! Passe avstand fra Oslo med sjarmerende, flott lokale med flott sjøbeliggenhet. Helt perfekt for en gruppe som oss. Måltidene var gode og alle de små pausebevertningene var helt topp.

Norges rederiforbund
Laster…