Fire årstider på restaurant Njord

Fire kulinariske helaftener

Konsept. Fire kvelder, fire bordsetninger, fire eksklusive menyer med drikkematch, kompromissløs kvalitet.

Åpnet for booking! 

I 2022 vil vi arrangere fire temakvelder; Njords vinter, vår, sommer og høst. Her serverer vi sesongens eksklusive råvarer, en kortreist smak av nytt liv.

Vær rask ute. Med kun fire restaurantkvelder for publikum i året blir vi raskt fullbooket.

Njords Vinter

Fredag 28. januar inviterer vi til Njords vinter.

3 retter og 4 servering med drikke
Kr. 1 095,-

Les mer og reserver her.

Filosofi: Temakveld med satt meny og bordsetning gir kjøkkenet rammer til å ha fullt fokus på et begrenset utvalgte av eksklusive råvarer. Full forutsigbarhet, null svinn og ypperste kvalitet.

Meny og drikkematch

Njord vår

Fredag 22. april inviterer vi til Njords vår. Årets første spire av nytt liv.

3 retter og 4 servering med drikke
Kr. 1 095,- 

Les mer og reserver her!

Filosofi: Etter et halvt år med vinter og frost kan vi igjen høste av jorden. Hvit asparges er den første delikatessen som melder melder sin ankomst.

Meny og drikkematch

Njords sommer

Fredag 17. juni ønsker vi velkommen til Njords sommer. Vær forberedt på overraskelser underveis!

3 retter og 4 servering med drikke
Kr. 1 095,-

Les mer og reserver her!

Filosofi: Formidling av lokale produsenter som er godt i gang med avlingen. Matkultur og råvarer som hører den lyseste årstiden til.

Meny og drikkematch

Njords høst

Fredag 14. oktober er det klart for Njords høst. Velkommen til den rause årstiden!

3 retter og 4 servering med drikke
Kr. 1 095,- 

Les mer og reserver her!

Filosofi: Dette gir kjøkkenet rammer til å ha fullt fokus på et begrenset utvalgte av eksklusive råvarer. Full forutsigbarhet, NULL svinn og ypperste kvalitet.

Meny og drikkematch