
Fire årstider – vår
Årets første spirer av nytt liv. Vi ønsker velkommen til Njords vårmeny.
Njords vår fredag 28.04.
Årets første spire av nytt liv. Ledig bord fra 2 gjester.
Tre retter og fire servering med drikke.
Kr. 1 195,-
Filosofi: Etter et halvt år med vinter og frost kan vi igjen høste av jorden. Hvit asparges er den første delikatessen som melder sin ankomst i Njords vårmeny.

Meny og drikkematch
- Aperitiff servert ankomst
- Salasar Cremant de Limoux
- Hvit asparges med hollandaise og Tronfjell 24 mnd velhengt spekeskinke
- S. A. Prüm Solitär Trocken
- Kalv mørbrad med havtorn og søtpotetpure, sommerkål med steinsopp og ruccola og ramsløk. Rødvinssaus og småpotet apar.
- La Croisade Cinsault Rose
- Tre variasjoner av norsk rabarbra, vaniljesaus og salt lakris.
- Brachetto Girotondo E(perlende rød dessertvin)
Dørene åpnes fredag 28. april kl. 18:00. første servering kl. 19:00
Njords vår 2023

Kalv mørbrad med havtorn og søtpotetpure, sommerkål med steinsopp og ruccola og ramsløk. Rødvinssaus og småpotet apar. En deilig hovedrett i Njords vårmeny.
Fire årstider på RS Noatun
Njords vår er en del av fire kulinariske helaftener på RS Noatun. Konseptet er enkelt: fire kvelder, fire bordsetninger, fire eksklusive menyer med drikkematch, kompromissløs kvalitet.Vi tilbyr gavekort til disse temakveldene. Gi til en du er glad i, og nyt en helaften du sent vil glemme. Du velger selv hvilken årstid du vil besøke oss. Dette er den perfekte gave til “den som har alt”, eller en du vil skjemme bort litt ekstra. Vi vil sørge for topp service, flotte råvarer og god stemning. Alt du trenger å gjøre, er å nyte.