
Fire årstider – vintermeny
Matkultur og kulinarisk opplevelse fra den mørkeste årstiden når landet er dekket av is og snø. Velkommen til Njords vintermeny!
Njords vinter
En vintermeny utenom det vanlige.
Fredag 28. januar
3 retter og 4 servering med drikke
Kr. 1 095,-
Bookingskjema følger.
Filosofi: Temakveld med satt vintermeny og bordsetning gir kjøkkenet rammer til å ha fullt fokus på et begrenset utvalgte av eksklusive råvarer. Full forutsigbarhet, null svinn og ypperste kvalitet.

Meny og drikkematch
- Aperitiff servert ved ankomst
- Salasar Cremant de Limoux
- Carpaccio av reinsdyr med kremet parmesan, ristet pistasj, tyttebær og lettsyltet kantarell.
- Solitär Riesling Trocken
- Skrei ryggfilet med kremet blåskjell risoni, crispy Tronfjell skinke og confit tomat og sitrontimian.
- Campe St Marie pinot noir Languedo
- Bakt ananas med karamelliserte valnøtt og hasselnøtter og vaniljeiskrem med salt lakriscrisp.
- Brachetto Girotondo (perlende rød dessertvin)
Dørene åpnes kl. 18:00. Første rett serveres kl. 19:00. Reservasjon av gavekort følger.

Skrei ryggfilet med kremet blåskjell risoni, crisp skinke og dillsalat. Et deilig innslag i Njords vintermeny.
Fire årstider på RS Noatun
Njords vinter er en del av fire kulinariske helaftener på RS Noatun. Konseptet er enkelt: fire kvelder, fire bordsetninger, fire eksklusive menyer med drikkematch, kompromissløs kvalitet.
Vi tilbyr gavekort til disse temakveldene. Gi til en du er glad i, og nyt en helaften du sent vil glemme. Du velger selv hvilken årstid du vil besøke oss. Dette er den perfekte gave til “den som har alt”, eller en du vil skjemme bort litt ekstra. Vi vil sørge for topp service, flotte råvarer og god stemning. Alt du trenger å gjøre, er å nyte.