
Fire årstider – vintermeny
Matkultur og kulinarisk opplevelse fra den mørkeste årstiden når landet er dekket av is og snø. Velkommen til Njords vintermeny!
Njords vinter 2023
En vintermeny utenom det vanlige.
Ledig bord fra 2 gjester!
Fredag 3. februar,
Dørene åpnes kl. 18, første servering kl. 19
3 retter og 4 servering med drikke
Kr. 1 195,-
Bookingskjema følger.
Filosofi: Temakveld med satt vintermeny og bordsetning gir kjøkkenet rammer til å ha fullt fokus på et begrenset utvalgte av eksklusive råvarer. Full forutsigbarhet, null svinn og ypperste kvalitet.

Meny og drikkematch
- Aperitiff servert ved ankomst
- Salasar Cremant de Limoux
- Carpaccio av reinsdyr med kremet parmesan, tyttebær, fritert kapers med foccacia pinner
- Solitär Riesling Trocken
- Skrei ryggfilet med kremet blåskjell risoni, crispy Tronfjell skinke og confit tomat med sitrontimian.
- Campe St Marie pinot noir Languedo
- Pasjonsfruktterte med gylden italiensk marengs pasjonsfrukt crispies.
- (Valgfri servering av foregående viner)
Dørene åpnes kl. 18:00. Første rett serveres kl. 19:00.

Skrei ryggfilet med kremet blåskjell risoni, crisp skinke og dillsalat. Et deilig innslag i Njords vintermeny.
Njords vinter 2023
Fire årstider på RS Noatun
Njords vinter er en del av fire kulinariske helaftener på RS Noatun. Konseptet er enkelt: fire kvelder, fire bordsetninger, fire eksklusive menyer med drikkematch, kompromissløs kvalitet.