Hopp til innhold

Sesong- og selskapsmeny

Kompromissløs meny, kun med kvalitetsråvarer. Tilberedt av et bunnsolid kjøkken.

Sesongens menyer

725 ,- per gjest
(med forbehold om tilgang på råvarer).

Vår

April og mai.

  • Forrett: Hvit og grønn asparges med hollandaise og tynnskåret 24 mnd modnet norsk spekeskinke. Gressløkolje og ertespirer.
  • Hovedrett: Liveche kylling i to varianter: Filet med urtecrust og confitert lår. Kremet sommerkål med gulrotpure rødvinsky med estragon og småpotet.
  • Dessert: Crema Catalana

Sommer

Juni, juli og august.

  • Forrett: Råmarinert kamskjell med agurk, dillmajones, spirer og wontoncrips med arctic seaweed salt.
  • Hovedrett: Ungfe ytrefilet med søtpotetpuré, sommerkål, asparges, champignon med sennep og urtebakt småpotet og rødvinsaus
  • Dessert: Hvit sjokolademousse-kule med kald jordbær og rabarbra suppe og friske bær.

Høst

September, oktober, til 15. november

  • Forrett: Pannestekt norske kamskjell, med eple og fenikkelsalat , dillmajo og reddikspirer.
  • Hovedrett: Filet av hjort med pastinakk og sellerirot puré, saltbakte rotgrønnsaker med svart trompetsopp. Rødvinssaus og potet servert på bordet.
  • Dessert: Sjokolademousse-halvkule, med bringebær, husets vaniljesaus og salt lakris

Vinter

Januar, februar og mars

  • Forrett: Tynnskåret reinsdyr filet, med syltet sennepsfrø, skogsoppemulsjon, jordskokk chips, reddikspirer og bufarost.
  • Hovedrett: Torskerygg med kremet pastinakksuppe og tronfjell chips, bakte rotgrønnsaker og folvapotet.
  • Dessert: Kirsebær mousse med sjokolade og likørkandiserte kirsebær med nøttekrisp.

Jul

Fra 15. november og desember

  • Forrett: Ørrettartar med dill, gin, pepperotkrem, karse, Seaweed crisp, syltet sjalottløk.
  • Hovedrett: Reinsdyr flatbiff med pastinakk og sellerirotpure, rosenkål, bacon, tranebær, valnøtter. Rødvinsaus med aronia. Morenepotet med sennep.
  • Dessert: Snøfriskmousse med bakt eple og plomme marmelade med krydder croumble.

Tre-retters selskapsmeny

Sett sammen din egen tre-retters til 750,- per person,

Forrett

Velg mellom:

Hovedrett

Velg mellom:

Dessert

Velg mellom:

* Se seongens retter nedenfor

Laster…