
Sesong- og selskapsmeny
Kompromissløs meny, kun med kvalitetsråvarer. Tilberedt av et bunnsolid kjøkken.
Tre-retters selskapsmeny
Sett sammen din egen tre-retters til 725,- per person, eller velg sesongens meny kr. 695,-
Forrett
Velg mellom:
- Lettgravet medaljon av laks
- Med syltet rødløk, mangopure, dillmajones og ristede mandler.
- Pannestekt kamskjell
- Med blomkålkrem, fennikel og eplesalsa med grønne spirer. Rødvinsaus og potet apar.
- Sesongens*
Hovedrett
Velg mellom:
- Kveite
- Med blåskjell risoni, løvtynn chips av spekeskinke.
- Ytrefilet av ungfe
- Med kongeøsterssopp, brent løk, grønne erter og ruccola. Rødvinsaus og potet apar.
- Sesongens*
Dessert
Velg mellom:
- Troika med bringebær og hvit sjokolade
- Med karamellisert hvit sjokolade og vaniljeis med lakris crisp.
- Sjokoladefondant
- Med vaniljeis
- Sesongens*
* Se seongens retter nedenfor

Sesongens retter
695 ,- per person
(med forbehold om tilgang på råvarer).
Vår
April, mai og juni
- Forrett: Hvit asparges med hollandise
- Hovedrett: Kalv
- Dessert: Stironterte
Sommer
Juni, juli og august.
- Forrett: Råmarinert kveite
- Hovedrett: Ungfe ytrefilet
- Dessert: Hvit sjokolademousse med jordbær og rabarbra
Høst
August, september, oktober, november
- Forrett: Kamskjell
- Hovedrett: Hjort
- Dessert: Sjokoladefondant med is
Jul
November, desember.
- Forrett: Akevittgravet rødbete laks
- Forrett: Carpaccio av reinsdyr
- Hovedrett: Reinsdyr
- Dessert: Multepavlova
Vinter
Januar, februar og mars.
- Forrett: Carpaccio av reinsdyr
- Hovedrett: Skrei
- Dessert: Pasjonsfruktterte