Hopp til innhold

Sesong- og selskapsmeny

Kompromissløs meny, kun med kvalitetsråvarer. Tilberedt av et bunnsolid kjøkken.

Tre-retters selskapsmeny

Sett sammen din egen tre-retters til 725,- per person, eller velg sesongens meny kr. 695,-

Forrett

Velg mellom:

Hovedrett

Velg mellom:

Dessert

Velg mellom:

* Se seongens retter nedenfor

Sesongens menyer

695 ,- per person
(med forbehold om tilgang på råvarer).

Vår

April, mai og juni

  • Forrett: Hvit asparges med hollandise
  • Hovedrett: Kalv
  • Dessert: Stironterte

Sommer

Juni, juli og august.

  • Forrett: Råmarinert kveite med agurk, dillmajones, spirer og wontoncrips med arctic seaweed salt.
  • Hovedrett: Ungfe ytrefilet med søtpotetpuré, sommerkål, asparges, champignon med sennep og urtebakt småpotet og rødvinsaus
  • Dessert: Hvit sjokolademousse-kule med kald jordbær og rabarbra suppe og friske bær.

Høst

August, september, oktober, november

  • Forrett: Pannestekt norske kamskjell, med eple og fenikkelsalat , dillmajo og reddikspirer.
  • Hovedrett: Filet av hjort med pastinakk og sellerirot puré, saltbakte rotgrønnsaker med svart trompetsopp. Rødvinssaus og potet servert på bordet.
  • Dessert: Sjokolademousse-halvkule, med bringebær, husets vaniljesaus og salt lakris

Jul

November, desember.

  • Forrett: Røkt blåkveite med syltet beter, dillmajo, reddikkspirer og tørket sjøgress krisp.
  • Hovedrett: Reinsdyr med pastinakk og sellerirotpuré, rosenkål med bacon, valnøtter og tranebær. Rødvinsaus med aronia. Morenepotet med sennep.
  • Dessert: Snøfriskmousse med krydder croumble, bakt eple og plomme marmelade.

Vinter

Januar, februar og mars.

  • Forrett: Carpaccio av reinsdyr
  • Hovedrett: Skrei
  • Dessert: Pasjonsfruktterte
Laster…