Hopp til innhold

Sesong- og selskapsmeny

Kompromissløs meny, kun med kvalitetsråvarer. Tilberedt av et bunnsolid kjøkken.

Tre-retters selskapsmeny

Sett sammen din egen tre-retters til 725,- per person, eller velg sesongens meny kr. 695,-

Forrett

Velg mellom:

Hovedrett

Velg mellom:

Dessert

Velg mellom:

* Se seongens retter nedenfor

kalv njord

Sesongens retter

695 ,- per person
(med forbehold om tilgang på råvarer).

Vår

April, mai og juni

  • Forrett: Hvit asparges med hollandise
  • Hovedrett: Kalv
  • Dessert: Stironterte

Sommer

Juni, juli og august.

  • Forrett: Råmarinert kveite
  • Hovedrett: Ungfe ytrefilet
  • Dessert: Hvit sjokolademousse med jordbær og rabarbra

Høst

August, september, oktober, november

  • Forrett: Kamskjell
  • Hovedrett: Hjort
  • Dessert: Sjokoladefondant med is

Jul

November, desember.

  • Forrett: Akevittgravet rødbete laks
  • Forrett: Carpaccio av reinsdyr
  • Hovedrett: Reinsdyr
  • Dessert: Multepavlova

Vinter

Januar, februar og mars.

  • Forrett: Carpaccio av reinsdyr
  • Hovedrett: Skrei
  • Dessert: Pasjonsfruktterte
Laster…