Sesong- og selskapsmeny
Kompromissløs meny, kun med kvalitetsråvarer. Tilberedt av et bunnsolid kjøkken.
Tre-retters selskapsmeny
Sett sammen din egen tre-retters til 725,- per person, eller velg sesongens meny kr. 695,-
Forrett
Velg mellom:
- Lettgravet medaljon av laks
- Med syltet rødløk, mangopure, dillmajones og ristede mandler.
- Pannestekt kamskjell
- Med blomkålkrem, fennikel og eplesalat og grønne spirer og urteolje.
- Sesongens*
Hovedrett
Velg mellom:
- Kveite
- Med blåskjellrisoni, løvtynn chips av 24 mnd. tronfjell spekeskinke
- Ytrefilet av ungfe
- Med kongeøsterssopp, brent løk, grønne erter og ruccola. Rødvinsaus og potet apar.
- Sesongens*
Dessert
Velg mellom:
- Troika med bringebær og hvit sjokolade
- Med karamellisert hvit sjokolade og vaniljeis med lakris crisp.
- Sjokoladefondant
- Med vaniljeis
- Sesongens*
* Se seongens retter nedenfor
Sesongens menyer
695 ,- per person
(med forbehold om tilgang på råvarer).
Vår
April og mai.
- Forrett: Hvit og grønn asparges med hollandaise og tynnskåret 24 mnd modnet norsk spekeskinke. Gressløkolje og ertespirer.
- Hovedrett: Liveche kylling bryst med confit lår og kyllingskinn chips. Kremet sommerkål med gulrotpure rødvinsky med estragon og småpotet.
- Dessert: Crema Catalana
Sommer
Juni, juli og august.
- Forrett: Råmarinert kamskjell med agurk, dillmajones, spirer og wontoncrips med arctic seaweed salt.
- Hovedrett: Ungfe ytrefilet med søtpotetpuré, sommerkål, asparges, champignon med sennep og urtebakt småpotet og rødvinsaus
- Dessert: Hvit sjokolademousse-kule med kald jordbær og rabarbra suppe og friske bær.
Høst
September, oktober, til 15. november
- Forrett: Pannestekt norske kamskjell, med eple og fenikkelsalat , dillmajo og reddikspirer.
- Hovedrett: Filet av hjort med pastinakk og sellerirot puré, saltbakte rotgrønnsaker med svart trompetsopp. Rødvinssaus og potet servert på bordet.
- Dessert: Sjokolademousse-halvkule, med bringebær, husets vaniljesaus og salt lakris
Vinter
Januar, februar og mars
- Forrett: Carpaccio av reinsdyr med syltet sennepsfrø, steinsopp majo og jordskokk chips, focaccia stick, reddikspirer og parmasan.
- Hovedrett: Skrei med persillerotpuré, pak choy, sandefjordsmør og tronfjell chips.
- Dessert: Pasjonsfruktterte med hvit sjokolade og tørket blomster.
Jul
Fra 15. november og desember
- Forrett: Røkt blåkveite med syltet beter, dillmajo, reddikkspirer og tørket sjøgress krisp.
- Hovedrett: Reinsdyr med pastinakk og sellerirotpuré, rosenkål med bacon, valnøtter og tranebær. Rødvinsaus med aronia. Morenepotet med sennep.
- Dessert: Snøfriskmousse med krydder croumble, bakt eple og plomme marmelade.